Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENIO I ZAVJESE

Kakav kralj: Trump je već promijenio i Ovalni ured - sada je u zlatnim bojama. No, jednu stvar se ipak nije usudio mijenjati

ovalni ured
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
21.01.2017.
u 16:45

Nema više ni tepiha koji se nalazio za vladavine Obame pa se sada nalazi novi okrugli tepih s drugačijim uzorkom.

Tek što je ušao u Bijelu kuću, novi američki predsjednik Donald Trump već je napravio promjene u Ovalnom uredu.

Kamere i fotografi snimili su Trumpa koji je na novom radnom mjestu potpisao svoju prvu uredbu kojom ukida zdravstveni sustav ObamaCare. Prema dostupnim fotografijama vidi se kako je Trump u ured stavio nove zavjese koje sada nisu bordo boje već su - zlatne.

Nema više ni tepiha koji se nalazio za vladavine Obame pa se sada nalazi novi okrugli tepih s drugačijim uzorkom.

Nestao je i dio namještaja, a urednik NBC-a Micah Grimes primijetio je kako je Trump u ured vratio bistu predsjednika Winstona Churchilla koju je Obama stavio ispred ureda 'kako bi svima bila vidljiva'.

Američki predsjednik ima slobodu adaptirati svoj ured kako god želi. Kongres u pravu odobrava budžet za novi namještaj i uređenje. Predsjednik može u tu svrhu koristiti i vlastiti novac. 

No, Trump se ipak nije usudio mijenjati tradicionalni radni stol koji američki predsjednici koriste već desetljećima.

>> Donald Trump potpisao ukaz o ukidanju Obamacarea

>> Trump već povukao prve poteze kao 45. američki predsjednik, a u govoru je oštro poručio: 'Islamski ću radikalizam izbrisati s lica zemlje!'

Komentara 51

GU
gustirna
22:18 21.01.2017.

liberalno fasisticki mediji jos pojma nemaju da je trump promjenio 80 veleposlanika....ali znadu kako je piturao ovalni ured...hihihi....smrdljivi kreatori fake news smeca....

Avatar Burviles
Burviles
22:09 21.01.2017.

konačno da je otišel zagovarać lezbača i pederćića,a da se ne govori o koliko je ratova izazval svojom neinteligencijom,jadna mu žena kak joj je teško palo otići iz lagodnog života !

DC
DC
21:28 21.01.2017.

Good luck Mr.President!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije