Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pojavili se niotkuda'

Pronađeno još tijela i nove olupine aviona u Ukrajini

avion
Foto: CBS News/Twitter
25.07.2014.
u 10:36

Olupina pronađena u šumi nedaleko od mjesta pada dosad je najveći komad aviona

Istražitelji su pronašli još tijela žrtava pada aviona Malaysia Airlinesa koji se srušio iznad Ukrajine te nove komade olupina, javlja Daily Mail.

Nova otkrića nedaleko od mjesta pada aviona naglasila su potrebu za daljnjom istragom, a Michael Bociurkiw, glasnogovornik OSCE-a, izjavio je kako se novi dio trupa aviona "pojavio niotkuda".

– Nije bilo nikakvih vanjskih znakova, slomljenih grana ili bilo čega što bi upućivalo da je taj dio tamo pao – rekao je Bociurkiw.

Olupina pronađena u šumi nedaleko mjesta pada dosad je najveći komad aviona. Prozori su bili praktički netaknuti, a sjedala pričvršćena na trup aviona.

>> 'Krivce za pad aviona trebalo bi procesuirati u Nizozemskoj'

Komentara 7

Avatar Jorge
Jorge
11:50 26.07.2014.

Kako misle pretražiti područje ako borbeni zrakoplovi lete tragačima iznad glava? Nekidan su dva oborena. Zašto EU ne inzistira na proglašavanju cijelog "safe heaven"?

ST
stomugromova
17:56 25.07.2014.

Olupina pronađena u šumi nedaleko mjesta pada dosad je najveći komad aviona. Prozori su bili praktički netaknuti, a sjedala pričvršćena na trup aviona.----------------------------------------------- Bilo bi bolje da glasnogovornik OSCE ne laprda jer je ovo ozbiljna istraga,a on nije šou bizbiz zvijezda.To što je nađen ovako veliki komad u dobrom stanju, moglo bi dovesti u dvojbu da je zrakoplov srušen sa protuzračnim sustavom BUK-1.

UN
unbekant
13:01 25.07.2014.

Sve ukazuje na to da je Ukrajinska vojska avion srusila,i da prenosi olupine tamo gdjese moze podbaciti normalnom Ukrajinskom narodu,koji se bori protiv zapadnog fasizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije