Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GERMANWINGS

'Ove slike nikad neće izaći iz moje glave'

Germanwings
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
29.03.2015.
u 21:32

Michael Tsokos izrazio je nadu da će testovi otkriti je li se, i od čega, Lubitz liječio

- Ove slike nikad neće izaći iz moje glave - rekao je Michael Tsokos, forenzički stručnjak koji surađuje na istraživanju mjesta nesreće zrakoplova Germanwingsa u kojoj je poginulo 150 ljudi, prenosi Daily Mail.

Tsokos, najprestižniji njemački forenzički znanstvenik, pomaže u identifikaciji čak 600 dijelova tijela putnika i članova posade koje su istražitelji zasad prikupili. Iz ostataka je izolirano 78 različitih uzoraka DNK. Kako bi identificirali dijelove tijela, znanstvenici između ostalog moraju fotografirati i skenirati svaki od njih. Policija je prijatelje i obitelji žrtava zatražila da im daju uzorke DNK kako bi vidjeli poklapaju li se.

Za izazivanje ove nesreće koja je šokirala svijet sumnjiči se kopilota zrakoplova, Andreasa Lubitza, koji je navodno imao više zdravstvenih problema, uključujući i one s vidom, te je u tjednima prije katastrofe tražio medicinsku pomoć. Tsokos je otkrio da su među pronađenim ostacima tijela i Lubitzevi te je izrazio nadu da će testovi otkriti je li se, i od čega, liječio.

>> Djevojka kopilota Andreasa Lubitza je trudna i nosi njegovo dijete

>> 'Lubitz je patio od psihosomatske bolesti. Liječilo ga je nekoliko stručnjaka'

Komentara 1

Avatar d-ano
d-ano
23:15 29.03.2015.

Kao se osudjju osudit javno /UNAprijed/covjeka pilota koji je poginuo i sam u nesreci toliko licimjerstvo je bez granica,,,,,,,,,,,,gdje su cvrsti dokazi,,sve same indicije,,,,,,,,necuvena sramota ,,,,;sadse namjestaju i dokazi na kraju,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije