Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudom preživjela

Pronađena u kanalizacijskoj cijevi nakon što ju je majka rodila i ostavila

javni zahod (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
18.09.2014.
u 16:40

Vatrogasci su oslobodili djevojčicu koja je samim čudom preživjela

Novorođena djevojčica pronađena je zaglavljena u kanalizacijskoj cijevi na kineskom sveučilištu nakon što ju je majka rodila na WC-u i pobjegla, javlja Daily Mail. Policija vjeruje kako je mlada majka željela sakriti trudnoću te je bespomoćno dijete ostavila da padne niz cijev u studentskom domu u gradu Linyi u provinciji Shandong.

Njezin je život spašen zahvaljujući činjenici kako je cijev ispod WC-a široka samo 18 centimetara pa je djevojčica ostala zaglavljena, a njezin plač su čuli studenti sveučilišta.

Vatrogasci su oslobodili djevojčicu koja je samim čudom preživjela.

Policija je pronašla majku djevojčicu koja je nakon poroda potražila liječničku pomoć u bolnici te će je ispitati prije no što odluče o optužbama.

>> Porodila se pred ulazom trgovine, a kupci je zasuli novcem

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar fredi
fredi
19:47 18.09.2014.

Stravično! Uvijek me iznova šokira što su sve ljudi u stanju učiniti bespomoćnim bićima (djeci i životinjama). Jadno dijete! "Majka" tog jadnog djeteta je stroj bez ikakvih emocija i nesposobna za suživot pa bi je po kratkom postupku trebalo riješiti muka življenja. Baš kao što je ona pokušala učiniti ovom malom borcu za život!

PA
pahulja
23:02 18.09.2014.

Nadajmo se da ce ovo dijete doci u dobre ruke. Djeca sve pamte, a narocito prve tri godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije