Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farski Otoci

Profitiraju na sankcijama protiv Rusije

farski otoci
Deutsche Welle video screenshot
28.07.2015.
u 12:33

Rusi naime vole losos, a lososa na Farskim Otocima ima u izobilju.

Farski Otoci jako profitiraju od sankcija koje je Europska unija uvela protiv Rusije i na koje je Rusija odgovorila zabranom uvoza hrane iz zemalja EU-a.

Rusi naime vole losos, a lososa na Farskim Otocima ima u izobilju. Na kritike zbog poslovanja s Moskvom na Farskim Otocima samo odmahuju rukom i kažu da im je Rusija draža od EU-a.

>> Nastavi li EU sa sankcijama, Rusija će proširiti popis hrane zabranjene za uvoz

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Abcd....
Abcd....
13:01 28.07.2015.

"Na kritike zbog poslovanja s Moskvom na Farskim Otocima samo odmahuju rukom i kažu da im je Rusija draža od EU-a." Kako su se lijepo popisali u usta Barossu i Mrkelici, hehe :)

Avatar DonLon.
DonLon.
15:53 29.07.2015.

NIgdje nemogu naci ovu izjavu o velikoj ljubavi ovcoljujbaca prema Rusiji, ocito se raid o "slobodnoj interpretaciji" nekog od genijalaca. Inace ova "nova" vijest je prilicno stara, nesto vise od govinu danad, a jos je u veljaci ove godine Walll Street Journal pisao o tome. Na veliku zalost polupismenih propagandista, Faroe Islands nisu u EU, a sto i kako rade je njihov problem. Rusija stalno kuka radi sankcija, pa neka si barem jedu losos ako im ne smrdi.

MO
momčina
18:59 28.07.2015.

es to oni kojima je običaj klati kitove u plićaku ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije