Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Uhvaćena na snimci'

Profesorica poticale učenike na nasilje pa dobila otkaz

Foto: NBC video screenshot
15.04.2014.
u 17:30

Dehart je prošle godine izbačena s nastave te je premještena na na drugu poziciju, a kasnije je i suspendirana

Profesorica s Floride prošli je tjedan otpuštena zbog optužbi kako je poticala šestero učenika da napadnu svog kolegu koji joj se usprotivio na nastavi, javlja WPTV. Dru Dehart, profesorica u školi Northport K- u ožujku 2013. je 'uhvaćena' na nadzornim snimkama koje prikazuju šestero učenika kako napadaju kolegu Radraviousa Williamsa nakon što je Dehart na nastavi rekao kao želi 'prokleti sve profesore'.

Profesorica je nakon toga učenike navodno dječacima rekla kako bi ga trebali 'naučiti lekciju'.

Cijelu je situaciju opisala majka napadnutog dječaka:

 - Primili su ga za vrat i odnijeli do razreda u kojem je bila učiteljica te ga natjerali da joj se ispriča. Nakon toga mu je profesorica rekla: - Kad na tebe paze moji osmaši, odjednom više nisi tako opasan, rekla je Latasha Darrishaw.

Dehart je prošle godine izbačena s nastave te je premještena na na drugu poziciju, a kasnije je i suspendirana.

Nakon što je konačno dobila otkaz, majka napadnutog dječaka otkrila kako njen sin nakon napada ima problema s povjeravanjem drugima te da mu se profesorica nije ispričala.

>> Učiteljici s neba palo 11.000 $. Pogodite što je učinila s novcem

Ključne riječi

Komentara 1

SL
sljiva
18:06 15.04.2014.

jel ovo google translator piso clanak???!?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije