Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenk budućnosti

Procurila snimka: Je li ovo novo ubojito oružje ruske vojske?

tenk Aramata
Foto: screenshot/youtube
1/2
25.03.2015.
u 22:55

Razvoj "tenka budućnosti" trajao je pet godina, a navodno je ruskoj vojsci već isporučeno 20 komada za trening.

Snimka koja se pojavila na YouTubeu navodno pokazuje novo rusko ubojito oružje, tenk T-14 Armata, piše RT.

Taj je tenk trebao biti predstavljen javnosti tek tijekom parade za Dan pobjede 9. svibnja. Sudeći prema registarskim tablicama na vozilima koja prate tenk, čini se kako je snimka nastala u regiji Sverdlovsk na Uralu.

Tenk budućnosti

Kupola tenka prekrivena je šatorskim krilom, no poznavatelji ga prepoznaju po dizajnu sa sedam kotača. Razvoj "tenka budućnosti" trajao je pet godina, a navodno je ruskoj vojsci već isporučeno 20 primjeraka za trening.

Prema prvim procjenama ruske vojske, da bi se zadovoljili njihovi prohtjevi, potrebno je izraditi 2300 tenkova Armata.

>>Šveđani presreli četiri ruska borbena aviona iznad Baltičkog mora

>>Ovo 'čudo tehnike' rusko naoružanje prevest će bilo kamo na svijetu – za najviše 7 sati!

Komentara 40

TH
than
23:26 25.03.2015.

Tenk oruzje buducnosti ?!?! E pa svasta...

DU
Deleted user
07:40 26.03.2015.

Ako ovako neprofesionalno pišete i od drugim temama (u koje nisam tako upućena) onda je profesionalna razina VL jako, jako pala. Kao prvo koristite nekompetentne izvore, jednostrane (da li uopće imate nekoga tko zna dobro ruski), engl. prijevodi su loši, puno grešaka, ukratko opći dojam nezadovoljavajući.

MP
mladen.pejic.16
09:14 26.03.2015.

Saudijska Arabija zajedno s jos 9 zemalja ,među kojima je naravno SAD, napala Jemen u kojemu pobunjenici ruse vlast. Prije 4 godine SAD su pomagale pobunjenike u Libiji da sruse Gadafija a sada takvo sto ne odobravaju jer na celu Jemena je proamericka vlast. Cisto krsenje medunarodnog prava, a vi samo demonizirajte i dalje Putina i ruse a o ovakvim stvarima ni slova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije