Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u školi

'Princ srednje škole' izveo krvavi masakr u kantini jer je djevojka odbila izaći s njim

pucnjava
Foto: Youtube Screenshot
1/2
25.10.2014.
u 09:40

Fryberg, inače igrač američkog nogometa i 'homecoming' princ nastrijelio je petero učenika prije no što je presudio samom sebi

Otkriven je identitet maloljetnog ubojice odgovornog za jučerašnji krvavi pohod u kantini srednje škole u blizini Seattlea u kojem je život izgubio jedan srednjoškolac, dok je ranjeno njih četvero.

Riječ je o Jaylenu Rayu Frybergu, srednjoškolcu koji je prije no što je samom sebi oduzeo život ranio svoja dva bratića te još dvoje školskih kolega, javlja RT pozivajući se na AP koji je dojavu o identitetu maloljetnog ubojice dobio od izvora bliskog policiji.

Fryberg, inače član ugledne indijanske obitelji, igrač američkog nogometa i 'homecoming' princ nastrijelio je petero učenika prije no što je presudio samom sebi.

Detalji o motivu zločina još nisu poznati no jedan od učenika škole tvrdi kako je 'Fryberg bio ljut na djevojku koja je odbila izaći s njim na spoj te je navodno ona jedna od ranjenih žrtava'.

>> Masakr u školi: U krvavom pohodu ubio jednog, a ranio četvero kolega

Ključne riječi

Komentara 11

PA
pacoje
10:38 25.10.2014.

jos on nije dortastao benjaminu i izraelu

PA
pacoje
10:40 25.10.2014.

zao mi je svih zrtva, i nikada necu podrzati ubojice djece, bilo to i one po plazi i skolama,ili bolnicama.

KI
Kissinger
13:38 25.10.2014.

samo vi prenosite te gadosti.kome i čemu služe.predlažem da hrvatski mediji stave embargo na sve gluposti i zločine koje dolaze iz sad-ea.cenzuirati njihove filmove,serije i spotove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije