Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija istražuje

Prijeteće poruke nakon referenduma: 'Vaša krv teći će ulicama...'

islamska država
Foto: Reuters/Pixsell/Ilustracija
26.09.2016.
u 14:27

MUP RS-a pozvao je sve one koji su e-mailom dobili poruku da to prijave

MUP Republike Srpske pokrenuo je s međunarodnim partnerima istragu kako bi se otkrilo tko je u nedjelju na više e-mail adresa, među kojima je bila i ona redakcije "Nezavisnih" slao prijeteće poruke. 

"U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! Vaša krv će teći ulicama jer ste sami tako izabrali", stajalo je u poruci anonimnog autora nakon čega su Nezavisne cijeli slučaj prijavile policiji. 

MUP pozvao da svi prijave prijeteće poruke

MUP RS-a pozvao je sve one koji su elektronskom poštom dobili poruku ovog sadržaja da to prijave.

– Imamo saznanja da je poruka istog sadržaja upućena na više adresa posredstvom elektronske pošte. O svemu je obaviješten i dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka", rekla je Mirna Miljanović, načelnica odjela za odnose s javnošću MUP-a RS-a. 

Prijeteće pismo stiglo je i na adresu Narodne skupštine RS-a. Poruka je, kako se osnovano sumnja, upućena svim građanima RS-a i institucijama zbog referenduma o Danu Republike Srpske koji je održan u nedjelju.

Komentara 18

PR
prepri43
16:12 26.09.2016.

To su poslali oni sami sebi, jer to je njihov dobro poznati model "dejstvovanja"! Eto reći će mi smo ugroženi pa moramo to raditi što radimo da se obranimo! Svaka slučajnost s Jasenovcem-simptomatična! Izmisliš nepostojeće milijune svojih "ubijenih" da bi mogao ubiti milijun tuđih,koji stoje na putu ostvarenja - velike srbije!!

TB
tbands
15:53 26.09.2016.

Ima li boljeg izgovora za otcjepljenje RS od ovakvih prijetnji. Srbi to i čekaju da pokažu međunarodnoj zajednici zašto ne žele živjeti s Muslimanima.

RG
RuzaSapina56@gmail.com
17:07 26.09.2016.

Srpska posla! Umjesto da se srame zločina koje su počinili oni slave! Užas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije