Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt mladenke

Priča koja je rastužila sve: Izgubio ljubav života na medenom mjesecu

James Weedon i Katie Hirth
Foto: Facebook
1/5
23.04.2014.
u 17:34

James i Katie otišli su u razgledavanje Vijetnama na skuteru kada se u njih zabio kamion. Katie je preminula na mjestu događaja

Australci James Weedon i Katie Hirth nakon vjenčanja otišli su na medeni mjesec koji je trebao trajati mjesec dana, a planirana ruta bila im je Vijetnam – Kambodža – Tajland – Singapur.

Nažalost, stigli su samo do Vijetnama kada se dogodila velika tragedija. James i Katie otišli su u razgledavanje Vijetnama na skuteru kada se u njih zabio kamion. Katie je preminula na mjestu događaja, piše Herald Sun.

James je ispričao kako je Katie (26), koja je radila kao medicinska sestra, samo nekoliko sati prije toga poslala poruku obitelji i prijateljima da se veseli razgledavanju tijekom vožnje na skuteru. "Moram ići, idem na rutu sa skuterom. Vidimo se", napisala je.

James je ispričao kako ne krivi nikoga za to što se dogodilo. "To se moglo dogoditi i ovdje na autocesti. Tješim se time što se to dogodilo negdje gdje je bila jako sretna, a ne šest mjeseci prije dok je vozila kao i svakog dana", rekao je. U Katienu čast James je organizirao prikupljanje novca od obitelji i prijatelja koji je donirao organizaciji za spašavanje životinja, do kojih je Katie bilo jako stalo.

James je rekao da je zahvalan na dobroti osoblju hotela u Vijetnamu i da se planira vratiti na godišnjicu Katiene smrti zajedno s obitelji. Nakon što je Katie umrla, James želi održati uspomenu na nju tako da otvoreno priča o njoj. "To je sve što radimo otkad je nema, pričamo o njoj svaki dan", rekao je.

>> Tragedija u Osijeku: Vozačica (19) sletjela s ceste, prijateljica (22) poginula

Komentara 6

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
07:29 24.04.2014.

da nije raskošna žuja ne bi dobila više od tri retka u lokalnoj tiskovini.

Avatar think pink
think pink
20:27 23.04.2014.

"James i Katie otišli su u razgledavanje Vijetnama na skuteru" --- razgledavanje Vijetnama??? tko vam piše ove glupave tekstove? razgledava se muzej, neka građevina, park... ali ne DRŽAVA!!!

CR
cronada
08:44 24.04.2014.

Barem su bili sretni a ponekad kako se ono kaze: sve sto je lijepo kratko traje, nazalost! Katie je sigurno sretna, pocivaj u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije