Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetio deportacijom

Predstavljao se kao policajac i tjerao 'uhićenike' na seks

Bugai
Foto: San Francisco Police Department
22.07.2014.
u 07:41

Jeffrey Bugai (35) svoje je žrtve dovodio u svoj dom i prisiljavao ih na seks pod prijetnjom da će biti deportirani u svoju zemlju ako ga prijave.

Muškarac iz San Francisca predstavljao se kao policajac i prisiljavao je imigrante na seksualni čin, javlja LA Times.

Jeffrey Bugai (35) svoje je žrtve vezao lisicama i dovodio u svoj dom te ih prisiljavao na seks pod prijetnjom da će biti deportirani u svoju zemlju ako ga prijave.

Bugai je uhićen i protiv njega je podnesena prijava zbog otmice, lažnog predstavljanja i prisile na seksualne odnose.

>>Nastavnica se u učionici seksala s učenikom, prijeti joj doživotni zatvor

Komentara 1

OB
Objektivno...
09:15 22.07.2014.

Prije nekoliko godina imao sam priliku razgovarati s dva mlađa momka koji su mi se najprije predstavili kao bratići. Kada sam ih nakon nekog vremena razotkrio u "raboti", povjerili su mi se kroz što sve prolaze i kako ih neki domaći policajci i liječnici ucjenjuju na sličan način. Poslije mi ih je baš bilo žao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije