Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htio se ubiti

Poznati reper pregazio prijatelja i ubio ga pa pobjegao s mjesta nesreće

suge knight
30.01.2015.
u 09:49

Reperski mogul Marion Suge Knight (49) automobilom je pregazio dvojicu muškaraca ispred restorana brze hrane u blizini Los Angelesa

Reperski mogul Marion Suge Knight (49) pregazio je jednog prijatelja i ubio ga, a drugog ozlijedio te nakon toga pobjegao s mjesta nesreće. Incident se dogodio u gradu Comptonu u blizini Los Angelesa.

Očevici tvrde kako se reper dovezao svojim crvenim kamionetom do restorana s brzom hranom, počeo se svađati s dvojicom muškaraca ispred restorana, ušao u automobil i pregazio ih te zatim pobjegao. Jedna od žrtava preminula je od zadobivenih ozljeda u bolnici, a druga je ozlijeđena.

Reperovi odvjetnici tvrde kako se Knight planirao ubiti.

Knight je, inače, suosnivač diskografske kuće Death Row Records, a u svojoj bogatoj karijeri surađivao je s Tupacom, Snoop Doggom, Dr. Dreom i mnogim drugima.

>> Ima samo 43 godine, no ovaj slavni reper postao je djed!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije