Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŠTETA

Požar uništio hotel u Bohinju, hrvatski turisti na sigurnom

požar bohinj
Foto: Screenshot/YouTube Novice
05.01.2017.
u 23:38

Požar koji su prvi primijetili sami gosti proširio se s krovišta, a prema prvim procjenama šteta bi mogla dosegnuti i do dva milijuna eura.

 Veliki požar uništio je u četvrtak hotel "Jezero" u Bohinju iz kojeg su svi gosti i zaposlenici sigurno evakuirani, među kojima je bilo i više turista iz Hrvatske.

Svi su gosti smješteni na sigurno, Neki su smješteni u susjedne hotele, a neki su i otišli, kazala je direktorica hotela Polonca Noč.

Požar u večernjim satima još nije bio pod potpunom kontrolom. U njegovu gašenju uz vatrogasnu brigadu sudjelovala je i jedinica civilne zaštite. Prema navodima policije, iz hotela i okolnih objekata bilo je evakuirano stotinjak ljudi.

Požar koji su prvi primijetili sami gosti proširio se s krovišta, a prema prvim procjenama šteta bi mogla dosegnuti i do dva milijuna eura.

Među gostima najviše ih je bilo iz Hrvatske i Slovenije, uz nekoliko turista iz Njemačke, Austrije i Rusije.

Hotel Jezero bio je potpuno obnovljen 2008. godine, raspolaže sa skoro 80 soba i apartmana, i u petak je trebao biti gotovo popunjen.

>> Na ulicama Splita više policije zbog paljenja auta. Stanje sigurnosti podignuto na višu razinu i zbog dočeka

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:48 05.01.2017.

pa dva miliona eura je sav naš slovenski proračun za 2017-tu

DU
Deleted user
22:07 05.01.2017.

čestitam svom sunarodnjaku pravoj hrvatini božić a ujedno mu želim puno dobrih komentara u 2017-oj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije