Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hranili je kruhom i vodom

9 godina držali djevojčicu u garaži, premlaćivali je i izgladnjivali!

argentinska policija
Foto: ilustracija
17.04.2014.
u 08:02

Djevojka iz Argentine kaže da je u devet godina samo dvaput bila izvan garaže

Posvojitelji su devet godina držali djevojčicu u garaži u Buenos Airesu, gdje je bila premlaćivana i izgladnjivana, izvijestila je argentinska policija, prenosi BBC. Djevojku je pronašla biološka sestra, a zatočitelji su uhićeni i optuženi za robovlasništvo i zlostavljanje.

Djevojka, koja je u trenutku pronalaska imala 15 godina i samo 20 kilograma, kaže da su je hranili samo kruhom i vodom. Jedino društvo bili su joj pas i majmun, a ako bi pokušala jesti ostatke hrane namijenjene životinjama, zatočitelji bi je izmlatili remenom. Djevojka kaže da je u devet godina samo dvaput bila izvan garaže.

Policija tvrdi da su uhićenici privremeno posvojili djevojčicu 2001. godine nakon što je sud utvrdio da njezini biološki roditelji, koji su imali još sedmero djece, nisu financijski sposobni brinuti se za nju. Obitelji su isprva održavale kontakt, no nejasno je što se dogodilo nakon 2005. godine, kada je biološka obitelj izgubila kontakt s djevojčicom.

>> Maćeha iz pakla: Izgladnjivala dječaka (5) i držala ga u ormaru

>> Roditelji svoju djecu prodaju za televizor ili polovnu Ladu

Komentara 3

DU
Deleted user
08:39 17.04.2014.

Nebi se čudio da se takva stvar desila i kod nas jer država nema nikakva zakon o posvajanju..., ako i ima onda je jadan i bijedan. I ja sam prije podosta (mislim desetak) godina posvojio malu slatku djevojčicu. Sad je već to velika cura. Prije tih desetak godina kad sam je odveo iz doma... do dana današnjeg niko nikada nije nazvao i pitao ili nas obišao pa pitao malu kako j, ima li kavih problema , dali smo ja i žena dobri roditelji...., imamo li mi kakvih problema u odgoju. I imali smo problema kasnije kad je malena malo narasla sa tim da je posvojena i nažalost morali smo sami tražiti pomoć psihologa. Upravo zato sam i napisao da se čudim da se ta situacija nije desila kod nas....!!!

Avatar superhik74
superhik74
19:20 18.04.2014.

Trebalo bi ih poslati u Turski zatvor ili u Afganistan da tamo izdrzavaju kaznu, koja bi bila identicna zlocinu koji su pocinili.

Avatar spasoje
spasoje
09:49 17.04.2014.

Argentina??? zar tako divna i pobožna zemlja koja dade zamenika sina Božjeg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije