Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Najgore još čekamo'

Poplave na Tajlandu: Poginulo 40 osoba, vlasti strahuju zbog novih kiša

Poplave na Tajlandu
Foto: Reuters
1/8
15.01.2017.
u 08:30

"Najgore još nije gotovo, jer očekujemo još kiše sljedeći tjedan. Za sada možemo započeti s čišćenjem terena samo ondje gdje se voda povukla", izjavio je Chatchai Promlert

Najmanje 40 osoba poginulo je u poplavama na jugu Tajlanda, a tamošnje vlasti strahuju kako bi se broj stradalih mogao i povećati zbog nepovoljne vremenske prognoze za sljedeći tjedan kada se najavljuju nove kiše.

"Najgore još nije gotovo, jer očekujemo još kiše sljedeći tjedan. Za sada možemo započeti s čišćenjem terena samo ondje gdje se voda povukla", izjavio je čelnik Tajlandske agencije za sprečavanje katastrofa Chatchai Promlert.

Prema njegovim riječima, jake kiše koje padaju od početka godine utjecale su na kvalitetu života 1.6 milijuna ljudi. Obilne kiše početkom godine u Tajlandu nisu uobičajene, jer u tom području kišna sezona traje od lipnja do studenoga.

>> Hrvatska pod snijegom: Velika hladnoća do četvrtka, snijeg otežava promet na jugu Dalmacije i u Slavoniji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije