Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavi pohod

Pomahnitali muškarac smaknuo 7 osoba pa ubio i sebe

američka policija
Foto: ilustracija
27.02.2015.
u 17:46

Dvije osobe ozlijeđene su i pomoć im je pružena u lokalnim bolnicama u Missouriju

Stanovnici američke savezne države Missouri šokirani su jezivim zločinom koji se dogodio u ruralnom okrugu Tyrone.

Ondje je za sada neimenovani 36-godišnji muškarac na nekoliko različitih lokacija ubio sedam osoba da bi zatim krvnički pohod okončao samoubojstvom, javlja RT.

Dvije osobe ozlijeđene su i pomoć im je pružena u lokalnim bolnicama. Kako javlja Reuters, policija je potvrdila da je žrtve pronašla na četiri lokacije, a trenutno istražuje još dvije. No nije mogla potvrditi jesu li se žrtve međusobno znale i kakav je bio njihov odnos s ubojicom čije je tijelo pronađeno u automobilu parkiranom u susjednom okrugu.

>>'Repetirao je pištolj i rekao: Onoga sam ranio, a tebe ću ubiti'

>>Nastrijelio policajca i njegovu suprugu pa presudio sebi

Komentara 2

UN
unbekant
21:37 27.02.2015.

A da je to neki muslic uradijo,vec bih se ime i prezime znalo,ali evo zna se da 36 godisnjak ali se ime nezna,i cudno od nasi medija da taj "muskarac"ni je prozvan teroristom,jer ubica 8-ro neduzni ljudi,ima svoj epitet............

SA
samoborka
23:12 27.02.2015.

Nesto se usutilo zadnjih mjeseci o "zlocestim policajcima" u Americi koji maltretiraju i ubijaju "jadne, nevine crne mladice". I to od onda kada je nadzorna kamera snimila napad mladog crna kako upire pistolj u policajca, a do prije te snimke se optuzivalo doticnog policajca da je on napao tog mladica ni krivog ni duznog. Zanimljivo kako se od onda odjednom usutilo o "nasilnoj rasistickoj policiji"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije