Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljska odbila izručenje

Slavni redatelj optužen za silovanje neće biti izručen SAD-u

roman polanski
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.11.2015.
u 10:32

Poljsko-francuski redatelj Roman Polanski neće biti izručen SAD-u gdje je optužen za silovanje maloljetnice

Poljsko pravosuđe definitivno je odlučilo da poljsko-francuski redatelj Roman Polanski neće biti izručen SAD-u gdje je optužen za silovanje maloljetnice.

Ured tužitelja u Krakovu kazao je da nije našao nikakvo opravdanje da se žali na raniju odluku poljskog suda da se Polanskog ne izruči.

 -Analiza dokaza prikupljenih u tom slučaju .. omogućuje da se prizna kao opravdana odluka regionalnog suda u Krakovu da odbije izručenje Romana Polanskog američkim vlastima- kaže tužiteljstvo.

 -Time završava pravni postupak protiv Polanskog- rekao je Jerzy Stachowicz, jedan od odvjetnika redatelja.

 Slučaj Oscarom nagrađenog redatelja koji sada ima 82 godine poznati je međunarodni pravni postupak koji se vodio gotovo četiri desetljeća.

>>Polanski na pozornicu stigao u kovčegu

>>Roman Polanski izjavio da je ravnopravnost spolova idiotizam

Komentara 3

Avatar d-ano
d-ano
12:03 27.11.2015.

ako nemaju nista drugo protiv tebe ameri ti naprave da si silovatelj,,,nije prvi slucaj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sistem je vec poznat,,,

NE
Nepokolebljiv
19:06 27.11.2015.

Nije on kriv! Kriva je priroda koja ga je takovim stvorila - perkani vole anus i "sladoled" - Romanski voli sto mladu "piletinu"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije