Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal u velikoj britaniji

Političar uhvaćen kako šmrče kokain s grudi prostitutke

prostitucija,prostitutka
Foto: Thinkstock
27.07.2015.
u 10:09

Objavljene su fotografije i snimke zamjenika britanske predsjednice Doma lordova baruna Johna Sewela kako se drogira u društvu prostitutke

Zamjenik britanske predsjednice Doma lordova barun John Sewel uhvaćen je kako šmrče kokain u društvu prostitutke, a njegove fotografije objavio je britanski tabloid The Sun. On je odmah dao ostavku, a o neprimjerenom ponašanju političara priča cijela Velika Britanija.

Postoji i snimka 69-godišnjeg Sewela na kojoj šmrče drogu s grudi prostitutke, a ona mu govori kako je ''prava životinja za tulumarenje''.

– Azijske prostitutke izgledaju nevino, ali znaju da su prostitutke. To je baš zgodna kombinacija – rekao je u jednom trenutku Sewel.

Nakon ovog skandala čeka ga istraga zbog seksualnih prekršaja vezanih uz prostituciju.

– Današnje otkriće o ponašanju lorda Sewela šokantno je i neprihvatljivo. Lord Sewel ponudio je ostavku kao Predsjednik vijeća – kazala je predsjednica Doma lordova barunica D'Souza.

Sewel je inače oženjen i otac četvero djece.

>> Šef državne revizije u Crnoj Gori zbog seks-skandala dao ostavku

Komentara 8

ŠO
šoštar
10:43 27.07.2015.

Za svoju zemlju se treba žrtvovati ma makar to bilo tulumarenje sa prostitutkama.

RU
rukomlat
13:51 27.07.2015.

i tata bi sine.

MA
Malenkost
12:25 27.07.2015.

Ima te li adresu i telefonski broj ove zene. Daj brzo mi javite dragi VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije