Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadi islamista

Policijski sat i izvanredno stanje u Egiptu

An Israeli soldier closes a gate that leads to the border fence between Israel and Egypt October 22, 2014. Attackers on Egypt's Sinai peninsula opened fire on Israeli soldiers across the border on Wednesday, wounding two, the Israeli military said. Islami
Foto: Reuters/PIXSELL
25.10.2014.
u 20:45

Egipatski predsjednik El Sisi najavio je radikalne mjere u borbi s ekstremistima, no poručio je i da neke strane države žele slomiti Egipat.

Zbog napada na egipatske vojnike na poluotoku Sinaj kod granice s Izraelom, za koje vlast sumnjiči islamske ekstremiste, uveden je policijski sat i izvanredno stanje u toj zemlji.

Egipat je najavio i zatvaranje graničnog prijelaza Rafah koji vodi prema Pojasu Gaze. U posljednjem napadu poginula su 32 vojnika egipatske vojske, a još 29 ih je ranjeno.

Egipatski predsjednik El Sisi najavio je radikalne mjere u borbi s ekstremistima, no poručio je i da neke strane države žele slomiti Egipat.  

>> Nismo saveznici, Turska je prva crta obrane od Islamske države

Ključne riječi

Komentara 2

PA
pacoje
23:00 25.10.2014.

e taj el sisi, i on ce visiti o tome kolikjo ce ga zapad i cionisti podrzavati, dotle ce on da gura nekako diktaturom i zlocinima, ali kad -tad ce morati pred ljudima, a pred Bogom sigurno, i tad cee videti sta je istina i pravda koja sustize svakog,i faraon je mislio da nece, ali ga sada mogu ljudi videti kako mu je,a kako ce mu biti bice jos gore, sacuvaj nas Boze takvih sudbina

KO
kojesta
21:48 25.10.2014.

steta, dok se tunis smirio, u egiptu ne bude mira. a tak imaju lijepe ponude, povoljno, mmmh sarene ribice i koralji, divota. jadnici, oni vecinom zive od turizma, a ovako zemlja propada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije