Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezapamćen zločin

Policija potvrdila: Osmero djece na smrt je izbola majka

australija
Foto: Reuters/PIXSELL
20.12.2014.
u 09:30

Osmero djece u dobi između 18 mjeseci i 15 godina prije dva dana je pronađano izbodeno na smrt u australskom gradu Cairnsu

Majka sedmero od osmero djece koja su pronađena mrtva u kući u australskom gradu Cairnsu uhićena je zbog optužbi za ubojstvo, objavila je australska policija, javlja CNN.

Inspektor Bruno Asnicar izjavio je kako 37-godišnja majka, koja je u petak pronađena s ubodnim ranama s mrtvom djecom dopremljena u bolnicu, pri svijesti i razgovara s policijom.

Podsjetimo, osmero djece u dobi između 18 mjeseci i 15 godina prije dva dana je pronađano izbodeno na smrt u gradu Cairnsu na sjeveru Queenslanda u Australiji.

Policija je potvrdila i kako je Mersane Warria, poznata i kao Raina Thaiday, osoba od interesa u jednom od najgorih masovnih ubojstava u australskoj povijesti, no optužnica još nije podignuta.

Warria koja je pronađena s mnogobrojnim ubodnim ranama se trenutno nalazi na procjeni mentalnog zdravlja u bolnici u Cairnsu.

Australski premijer Tony Abbott kazao je kako je riječ o ''nezapamćenom zločinu''.

>> Horor u Australiji: U kući pronađeno osmero nasmrt izbodene djece

Komentara 2

JU
juma
12:38 20.12.2014.

Demon.

MA
macoje
07:54 21.12.2014.

zena je krscanka, tako da nema govora o tome da je ovo islamisticki,fundamentalisticki,radikalisticki terorizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije