Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IMAO JE BRADU DO KOLJENA'

Policajci u šoku: Tražili bandu pa pronašli muškarca kojeg je otac držao zatočenog 20 godina

armando
Foto: screenshot/youtube
26.10.2016.
u 08:15

– On je odrastao čovjek. Nikada nije s nama kontaktirao. Prošlog tjedna pojavio se pred vratima – kazao je Amancio i dodao da mu je dao hranu i pustio ga da bude u podrumu.

Dok su brazilski policajci pretraživali kuću u potrazi za članovima bandi, slučajno su u podrumu pronašli zatočenog muškarca

Armando de Andrade (36) iz Sao Paula bio je normalan 16-godišnji dječak koji je volio svirati gitaru i voziti skateboard, no onda je odjednom nestao, pričaju njegovi susjedi. Obitelj dječaka govorila je svima kako je Armando otišao u drugi dio zemlje te da mu je dobro. Stvarnost je bila puno šokantnija.  Njegov otac držao ga je zatočenog u podrumu.

Policajci su ostali šokirani prizorom i njegovim velikim noktima na rukama i nogama. Brada mu je bila duga do koljena, javlja Metro.

– Ustao je, vrlo oslabljen i nije kazao ni riječi. Izveli smo ga van, a on ni tada nije ništa rekao. Nismo znali je li prestrašen ili drogiran. Nije nas mogao identificirati kao policajce. Pozvali smo pomoć i on je odveden u bolnicu – kazao je policijski načelnik Celso Marchiori.

Dodaje kako je teško vjerovati da je Armando proveo 20 godina u tom podrumu.

– To je vrlo nezdravo mjesto, on ne bi preživio. Tamo uopće nema svjetla – rekao je Marchiori.

Amancio de Andrade negirao je optužbe tvrdeći da je njegov sin otišao od kuće u dobi kada je imao 18 godina i vratio se prošlog tjedna. Kazao je kako je tražio da ga zaključa kako bi se "očistio od droge".

– On je odrastao čovjek. Nikada nije s nama kontaktirao. Prošlog tjedna pojavio se pred vratima – kazao je Amancio i dodao da mu je dao hranu i pustio ga da bude u podrumu. 

– Tražio je od mene da zaključam vrata kako ne bi mogao izaći – objašnjava Amancio.

>> Majka ga 13 godina drži zatočenog u kokošinjcu

Komentara 3

Avatar izigoin
izigoin
14:57 26.10.2016.

Čovjek je čovjeku(najveći)vuk.

VE
velikazmija
19:52 26.10.2016.

dali je šteta ovakvog oca ubiti- jest ja bi ga postavio na iste uvijete kojima je odgajao sina- i onda mi recite da krv nije voda- u ovom slučaju jest-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije