Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znatiželjan je

Polarni medvjedić u Zoološkom vrtu prošao prvi pregled - dečko je

Polarni medvjed
Foto: Pixabay
1/5
14.01.2017.
u 10:10

"Mladunac je zaista dobro i vrlo je znatiželjan", rekao je direktor Andreas Knieriem

Polarni medvjedić koji je došao na svijet u berlinskom zoološkom vrtu prije dva mjeseca je muškog spola, objavio je u petak Berlin Tierpark.

Medvjedić je okoćen 3. studenoga ali osoblje zoološkog vrta koje ga je željelo kratko pregledati uspjelo ga je odvojiti od mame Tonje tek u četvrtak, nakon što je provelo dva tjedna postupno mu se približavajući.

"Mladunac je zaista dobro i vrlo je znatiželjan", rekao je direktor Andreas Knieriem, koji ga je kratko pregledao zajedno s veterinarom, kaže se u priopćenju.

Foto: REUTERS

Foto: Reuters

Zoološki vrt na svojoj je web stranici objavio da je mladunac dug 67 centimetara od njuške do repa i težak 4,6 kilograma. Park sada traži ime za medvjedića a lokalna radio postaja i novine skupljaju sugestije.

Berlin je već imao planetarno poznatog polarnog medvjeda Knuta kojeg je 2006. odbacila mama a othranili su ga čuvari zoološkog vrata, Zoological Gardena. Uginuo je prerano, godine 2011.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije