Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Pokopani Aylan, njegov brat i majka

grobovi
Foto: Reuters/PIXSELL
04.09.2015.
u 19:32

Transport ljesova u grad Kobane osiguravali su kurdski borci

Danas su iz Turske u Siriju prevezena tijela trogodišnjeg dječaka Aylana Kurdija, njegova starijeg brata Galipa i majke Rehan.

Ljesovi su prevezeni u grad Kobane, a transport su osiguravali kurdski borci koji drže grad iz kojega je obitelj Kurdi pošla na svoje izuzetno opasno i neizvjesno putovanje.

Otac Abdullah pokopao ih je na tamošnjem groblju, a na sprovod je došlo mnoštvo ljudi. Potresne fotografije Aylanova beživotnog tijela koje je more izbacilo na plažu u Turskoj šokirale su cijeli svijet i u velikoj mjeri promijenile percepciju izbjeglica iz Sirije

>> Otac 3-godišnjeg Aylana: Djeca su mi ispala iz ruku. Bio je mrak i svi su vikali

>> 13 izbjeglica poginulo u pokušaju dolaska do Grčke, među njima braća od 3 i 5 godina

Komentara 8

LV
leposava_vlaska
07:02 05.09.2015.

tesko je sa dva mala djeteta probiti se pored toliko zica,blokade psovanja,pendreka ,vredjanja probiti se kroz "demokratskih granica EU i europe"

IB
istina_boli
22:39 04.09.2015.

Pocivali u miru Bozijem!

NE
netkoznatizeljan6
20:42 05.09.2015.

https://www.youtube.com/watch?v=QZUuoaq1MLM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije