Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAĐENO 6 TIJELA

Pokolj u Austriji: ubila majku, brata i 3 djece pa presudila sebi

policija
Foto: Paul Zinken/DPA/PIXSELL
01.12.2016.
u 16:35

"Obitelj se u grad preselila nedavno", rekao je gradonačelnik Johann Hell

Šest mrtvih osoba pronađeno je u kući u austrijskom gradiću Böheimkirchenu, objavila je policija danas. 

Tužitelji ne isključuju nasilni uzrok smrti, izvijestila je televizija ORF.

Mediji prenose da je riječ o članovima iste obitelji i da je među žrtvama troje djece.

"Obitelj se u grad preselila nedavno", rekao je gradonačelnik Johann Hell.

List Kronen Zeitung objavio je da je žena navodno pištoljem ubila majku, brata i svoje troje djece u dobi od sedam do deset godina te potom počinila samoubojstvo.

>> Srbin u Austriji nasred ulice izbo nožem suprugu i njezinu sestru pa još skakao po njima

>> Ubojstvo srpskog glazbenika u Salzburgu: Dvojica Sirijaca ga opljačkala, vezala i mučila do smrti

Komentara 5

RO
robertbruckner
18:16 01.12.2016.

Na zapadu ne poznaju rijec NAVODNO koju nasi novinari koriste svakodnevno, ali da vani lazu isto ko i nasi i to je tocno alji nasima nisu niti do koljena u tome. Djevojcica nije NAVODO djevojcica sa 35 godina, mozda u hrvatskoj da?

RO
robertbruckner
18:11 01.12.2016.

Ma daj ne tamburaj gluposti evo teksta, nadamos e da obicni ljudi razumiju jezike ne moraju biti nopvinari inace cemo biti sigurni da Tramp pobjedjuje 100% kao nasi novinari koji su pisali o vodji Vol Strita Klinton, sve su promasili a ovaj koji je to napisao i on i to: Offenbar handelt es sich um eine sechsköpfige Familie. Laut der österreichische Zeitung «Krone» hat eine Frau (35) zu einer Pistole gegriffen und damit ihre eigene Mutter (59), ihren Bruder, drei ihrer Kinder (7, 9 und 10 Jahre) und auch den Famlienhund erschossen. Anschliessend soll sie sich mit der Waffe selbst gerichtet haben.

Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
17:34 01.12.2016.

Kako KronenZeitung pise je zena ubila svoju mater, brata i njezinu troje djeteta ! Zasto uzimate novosti iz svabske a ne od "suseda" austrijanca ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije