Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oteli vozila

Pogledajte ludo 'driftanje' Rusa s otetim ukrajinskim oklopnjakom

tenk
Foto: Youtube Screenshot
1/2
16.04.2014.
u 16:00

Divlju izvedbu gledali su mnogi građani Slavjanska uzvikujući: ''Oružje je s ljudima!''

Nakon što su proruski separatisti oteli šest ukrajinskih oklopnih vozila, provezli su se njima kroz ukrajinski grad Kramatorsk, u kojem su ukrajinske snage u utorak zauzele zračnu bazu.

Vozeći se ulicama uzdigli su ruske trobojnice koje su se vijorile dok su ih građani pozdravljali s oduševljenjem, a ukrajinski helikopteri kružili iznad njih ne poduzimajući ništa.

Zatim su oklopnjake prevezli u grad Slavjansk u kojem su reporteri RT-a snimili ludu vožnju i 'driftanje' jednog vozila. Divlju izvedbu gledali su i mnogi građani uzvikujući: ''Oružje je s ljudima!''

>>Ukrajinci zauzeli bazu u Kramatorsku, srušen jedan borbeni zrakoplov

Komentara 67

Avatar Ross_Komersant
Ross_Komersant
17:06 16.04.2014.

Toliko o tzv ukrajinskoj vojsci , koju grupa proruskih aktivista išamara i oduzmeim tenkove ...a zamislite sad da ih Rusija direktno napadne ...To je isto kao Medved i zec.. .. :)

Avatar EI Indio
EI Indio
17:12 16.04.2014.

Zašto se stalno potencira proruski separatisti. ????? Kada se to Ukrajinci koji ne priznaju nelegitimnu vladu u Kijevu . Ne legitna vlada nema nikakav kredibilitet i oni koju su poslušali tu vlast će odgovarti pred ukrajinskim zakonom kao neko ko zakonom kao neko ko je podržavao teroriste i i kriminalce u Kijevu.

MU
mudrilopov
16:12 16.04.2014.

Ovo u Ukrajini svakim danom sve vise i vise lici na jednu sprdacinu, sto je u biti dobro jer se ljudi medjusobno ne ubijaju. Uskoro ce ekipa iz Kijeva otici tamo odakle je dosla, na zapad, trazeci azile u drzavamaa koji su ih nahuskali pa onda ostavili na cjedilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije