Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
panika tijekom leta

Pogledajte kakva se drama odvijala u avionu kojem je otkazao motor

pilot
Foto: Screenshot
1/2
19.09.2014.
u 22:53

Avion JetBluea hitno je sletio u zračnu luku Long Beach u Kaliforniji nakon što je otkazao motor...

Avion JetBluea hitno je sletio u zračnu luku Long Beach u Kaliforniji nakon što je otkazao motor.

Nesreća se dogodila u četvrtak ujutro. Jedan od putnika snimio je paniku koja se odvijala u avionu. Avion Airbus A320 poletio je iz Kalifornije prema Texasu, a svega petnaest minuta od kretanja putnici su čuli glasni prasak. Pilot je dobio signal da se motor pregrijava, a ubrzo se i kabina počela puniti dimom.

- Dim je toliko ispunio kabinu da nismo mogli vidjeti osobu do sebe. Bilo je strašno. Ipak, najvećim dijelom ljudi su bili mirni, rekao je putnik Jonathon Hubbard. Putnik je bio i glumac Jackson Rathbone, 29-godišnjak koji se proslavio ulogom u sagi 'Twilight'.

Cijelo iskustvo prenosio je iz aviona na svom blogu. - Maske s kisikom nisu ispale, no hrabre stjuardese su ih ručno vadile. Bilo je dosta loše, avion se ljuljao. Molio sam Boga dok sam grlio ženu i sina. Ubrzo je došao pilot i rekao nam da smo izgubili desni motor. Viknuo nam je da se držimo jer slijedi naglo slijetanje, napisao je Rathbone. Avion je sigurno sletio 25 minuta nakon što je poletio, a svih 142 putnika su dobro. Četvero putnika zatražilo je liječničku pomoć po slijetanju, no nitko nije ozbiljnije stradao.

>>Avioni Malaysia Airlinesa danas su sablasno prazni, tvrtka se bori za opstanak

>>Za pad Boeinga 777 kriva posada jer se oslonila na sustav kojeg je pilot isključio!

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:27 19.09.2014.

uz put, spomenuti glumac nije poznat iz sage "twilight", nego iz sapunice "Twilight Saga". Koliko se proslavio, dovoljno govori nagrada " Razzie Award for Worst Supporting Actor" koja se dodjeljuje, kako I ime kaze, "najgorem epizodnom glumcu"

AA
aabbcc
10:58 20.09.2014.

Strasno, bilo je visoko iznad oblaka. Pohvale posadi a putnici bi ipak trebali znati da se avion danas moze uspjesno spustiti i bez jednog motora.

AJ
ajmo
08:32 20.09.2014.

Majka zemljica samo kad je pod nogama tvrdo drugo nepriznam niti voda niti zrak . Najbolje je doma biti i ne izazivat sreču,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije