Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na pješačkom prijelazu

Poginule na Noć vještica: Jureći autom pregazio tri 13-godišnjakinje pa pobjegao

pokosio djevojke,Noć vještica,Santa Ana
Foto: CNN Screenshot
01.11.2014.
u 09:04

Djevojke su u trenutku nesreće prelazile pješački prijelaz u blizini osnovne škole. Dvije od njih bile su sestre blizanke.

Jeziva nesreća tijekom sinoćnje proslave Noći vještica šokirala je i rastužila stanovnike kalifornijske Sante Ane. Ondje je nesmotreni vozač pregazio tri 13-godišnjakinje i usmrtio ih na licu mjesta, piše CNN. Dvije od njih bile su sestre blizanke.

Djevojke su u trenutku nesreće prelazile pješački prijelaz u blizini osnovne škole. Nakon što ih je pregazio, automobil je bez zaustavljanja otišao s mjesta nesreće. Američki mediji ističu da su stradale 13-godišnjakinje imale prvenstvo prijelaza ceste te da su u trenutku nesreće bile maskirane i obilazile kuće u susjedstvu.

Policija je priopćila da je pronašla automobil te da traga za dvojicom muškaraca koji su, prema riječima svjedoka, bili u njemu kada su djevojke stradale.

>>Mladiću koji je pokosio tri učenice istražni zatvor od mjesec dana

>>Auto naletio na pješaka, dvije osobe poginule

Komentara 17

DA
damocles
17:06 01.11.2014.

vjerovatno i tamo njihovi mediji izvjestavaju o nama kad se ovdje nesto desi

HR
Hrvatska3014
20:19 01.11.2014.

Jel to na naš Dan svih Svetih?

Avatar spira
spira
10:45 01.11.2014.

Đavolja posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije