Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u zraku

Pilot se 'sagnuo', NLO proletio nekoliko metara od Airbusa?

avion
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
06.01.2014.
u 11:44

Pilot Airbusa A320 kazao je britanskoj zračnoj agenciji koja istražuje incident da je bio siguran kako će se NLO zabiti u njegov zrakoplov te da ga je spustio niže kada je prošao pokraj njih.

Prestrašeni pilot putničkog zrakoplova prijavio je blizak susret s NLO-om koji je prošao samo nekoliko metara od letjelice u blizini londonske zračne luke Heathrow, piše Hindustan Times.

Pilot Airbusa A320 kazao je britanskoj zračnoj agenciji koja istražuje incident da je bio siguran kako će se NLO zabiti u njegov zrakoplov te da ga je spustio niže kada je prošao pokraj njih.

Incident se dogodio kada je zrakoplov bio na više od 10 tisuća metara i oko 32 kilometra zapadno od zračne luke. Pilot je u istrazi opisao da je NLO bio oblika lopte za ragbi, svijetlosrebrne boje i metalne konstrukcije.

Nakon bliskog susreta pilot je incident prijavio kontroli leta i provjerio instrumente na kontrolnoj ploči, ali više nije bilo traga misterioznoj letjelici. Slučaj istražuje britanski Airprox Board, koji je zadužen za takve incidente u britanskom zračnom prostoru.

>>'Četiri vrste izvanzemaljaca posjećuju Zemlju tisućama godina'

>>Je li na Islandu snimljen pad NLO-a s neba u grad?

Komentara 42

BS
@bserver
12:20 06.01.2014.

Mislili su se nastaniti na Zemlji ali su čuli da im treba energetski certifikat pa su pobjegli glavom bez obzira!

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
12:04 06.01.2014.

pa eto nek prvo napadnu Britance...hehh

DU
Deleted user
13:35 06.01.2014.

Hindustan News je zasigurno jako mjerodavan medij!!! Pogotovo za vijesti iz Engleske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije