Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraćali se s izleta

Petero djece i jedna osoba poginuli u sudaru minibusa i kamiona

22.07.2014.
u 22:48

Nesreća se dogodila u francuskom gradu Troyesu. Ozlijeđeno je dvoje djece te jedna odrasla osoba

Petero djece u dobi od 13 do 14 godina i jedna odrasla osoba poginuli su, a tri su osobe ozlijeđene u sudaru minibusa i kamiona u francuskom gradu Troyesu južno od Pariza. Nesreća se dogodila pri povratku sa šumskog izleta. Ozlijeđeno je dvoje djece te jedna odrasla osoba, a cijeli prednji dio minibusa je smrskan, javlja BBC.

Predsjednik François Hollande izrazio je sućut obiteljima poginulih dok je ministar unutarnjih poslova Bernard Cazeneuve obišao mjesto nesreće. Još se ne znaju okolnosti koje su dovele do nesreće. Poznata je samo činjenica da je minibus skrenuo u trak kojim je vozio kamion i tada je došlo do frontalnog sudara.

>>Sudarili se kamion s opasnim teretom i autobus, najmanje 38 mrtvih

Komentara 1

Avatar gladnijura
gladnijura
09:08 23.07.2014.

Zar petoro djece nisu osobe?????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije