Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatrudnjela

Pedofil se žali na presudu, tvrdi da je djevojčica silovala njega

'crna...zgb...29.04.2005 ilustracija za silovanje snimio:boris scitar'
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
24.04.2014.
u 13:43

Farrington se žalio na odluku, no prošlog je tjedna presuda ponovno potvrđena

Pedofil Stephen Farrington (54) iz Cambridgea koji je u zatvoru završio nakon što je 15-godišnjoj djevojčici napravio dijete, uložio je žalbu na presudu tvrdeći kako je djevojka silovala njega, javlja Daily Mail

Tvrdi da je izgubio svijest nakon što je na zabavi uzeo kokain i Viagru nakon čega ga je prema njegovim tvrdnjama djevojka iskoristila. Policiji je rekao kako je se ničega ne sjeća te mu je djevojka sljedeće jutro rekla što se dogodilo. Njegova priča ipak nije uvjerila porotu te je prošlog srpnja osuđen na 4 godine zatvora.

Farrington se žalio na odluku, no prošlog je tjedna presuda ponovno potvrđena. - Prizivni sud kazao je kako je njegova žalba na nepravedno suđenje neutemeljena.

 - Priznao je očinstvo, no tvrdio je kako nema veze sa zlostavljanjem jer je curica silovala njega - kazao je sudac Christopher Pitchford.

Djevojčica je u međuvremenu rodila bebu koja je potom dana na posvajanje.

>> Uhićen muškarac koji je spolno zlostavljao dijete

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar una12
una12
16:05 24.04.2014.

Uh jebote, djevojcica ga silovala znaci, a on jadnik nije se mogao branit od zlostavljanja. Neka, bit ce njemu lijepo u pritvoru, kriminalci ne vole takve likove, mozda bude i silovan, pa bude vidio kakav je to "gust".

KA
kafka
16:10 24.04.2014.

"Pedofil se žali na presudu, tvrdi da je djevojčica silovala njega " . . . . . . . . . . . Tako to izgleda s pozicije njegova bolesnog uma. !!

CR
crniohhelo
17:11 24.04.2014.

Da takvi uopce imaju nesto da vele, cijeli svijet stoji naglavacke, jedan koji je gladan ako ukrade komad kruha bude odmah zatvoren, i puno tih drugih koji stvarni kriminalci su setaju slobodni i cekaju na svoja sudjenja, i kada dodje dan sudjenja nadju uvijek neki izgovor da ne dodju, i tako novi termin je produzen i tako to ide godinama, u ovome slucaju sto se tice pedofila i svih drugih djecjih seksualnih kriminalaca za te sve nesmije biti nekih olaksica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije