Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boluje od tumora na mozgu

Par Jehovinih svjedoka iz bolnice oteo svog smrtno bolesnog sina

ashya
Foto: Youtube Screenshot
1/2
30.08.2014.
u 13:32

Prijatelji obitelji vjeruju da su očajni roditelji oteli dječaka iz bolnice i krenuli u potragu za lijekom

Britanski par Jehovinih svjedoka, Bratt i Neghemeh King u četvrtak su iz bolnice u Southamptonu bez liječničkog otpusta oteli svog 5-godišnjeg sina Ashyu koji boluje od tumora na mozgu, javlja Daily Mail.

Policija traga za njima, a navodno se cijela obitelj s još šestero djece uputila prema španjolskoj Marbelli. Dječaku je potrebna 24-satna njega, a prema nekim izvorima, baterija uređaja koji mu omogućuje da jede na cjevčicu je na izdisaju.

Prijatelji obitelji vjeruju da su očajni roditelji oteli dječaka iz bolnice i krenuli u potragu za lijekom.

Sumnja se kako su roditelji dječaka odlučili odvesti iz bolnice jer nisu dopustili da ga se podvrgne transfuziji krvi, što njihova vjera zabranjuje. No, iz ureda za informiranje Jehovinih svjedoka tvrde kako nema nikakvih indicija da je njihov potez motiviran vjerom.

>> Maturantici koja boluje od leukemije srušen životni san zbog 180 kuna

Komentara 5

RE
reborn
18:53 30.08.2014.

Ne razumijem što je tu sporno: da li to što roditelji ne žele da im dijete umre u bolnici (a umrijeti će), pa su ga poveli sa sobom, ili to što misle da je bolnica iscrpila svoje mogućnosti, pa traže alternativna rješenja, ili to što su se usudili tražiti svoje pravo da samostalno odlučuju o liječničkom postupku za svoje dijete (pravo koje im se ne može osporiti). Ili je možda problem u tome što su Jehovini svjedoci, pa su onda po definiciji nekih "nepristranih" novinara automatski zatucani kamenjari koji ne znaju ni oprati ruke? Ovo zadnje sigurno nije...

Avatar MsLela
MsLela
09:56 01.09.2014.

Da nisu u pitanju Jehovini svjedoci vijest ne bi bila zanimljiva. Zašto kad se desi neko sumanuto ubojstvo i slično ne piše KATOLIK je pobio toliko i toliko ljudi?

Avatar kapital3 org
kapital3 org
14:59 30.08.2014.

sektasi prave budalastinju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije