Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvao na molitvu

Papa Franjo: Neka se nestala djeca vrate obiteljima

papa franjo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.05.2016.
u 17:18

Problem nestale djece je velik ako se zna da je svake dvije minute u Europi prijavljen nestanak nekog maloljetnika

Papa Franjo uputio je snažni poziv za “nestalu djecu”, koja su, kako je rekao, “sama, iskorištena i udaljena od svojih roditelja”.

Papa je uputio apel danas u povodu Međunarodnog dana nestale djece. – Ta djeca ne mogu rasti vedro i gledati s nadom na budućnost –  kazao je Franjo i pozvao sve na molitvu u povodu Međunarodnog dana nestale djece kako bi “svatko od njih bio vraćen njihovim dragima i ljubavi”.

Problem nestale djece je velik ako se zna da je svake dvije minute u Europi prijavljen nestanak nekog maloljetnika, prema podacima udruge Missing Children Europe.

>>Papa: Neka Crkva zadrži samo imovinu potrebnu za milosrđe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije