Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao rock zvijezda

Papa Franjo na naslovnici časopisa 'Rolling Stone'

papa franjo
Foto: Facebook/Rolling Stone
28.01.2014.
u 18:40

Fotografija na naslovnici najnovijeg broja uglednog rock and roll časopisa popraćena je naslovom 'The times they are a-changin'

Papa Franjo naći će se na naslovnici novog broja časopisa 'Rolling Stone', javlja Daily Mail.

Njegova fotografija na naslovnici najnovijeg broja uglednog rock and roll časopisa popraćena je naslovom 'The times they are a-changin' ('Vremena se mjenjaju'), aludirajući na istoimenu pjesmu Boba Dylana.

U članku se ističe kako je Franjo postao 'papa iz naroda' te da je napravio odmak od vatikanske tradicije zagovarajući 'all-inclusive' pristup prema ljudskim pravima.

>> Talijanski biskupi mijenjaju stil, govore o temama dragima papi Franji

Komentara 5

DU
Deleted user
19:25 28.01.2014.

ništa nije slučajno...Franjo je izabran jer je u katoličkom narodu bila velika želja upravo za takvim papom...izglasali su ga kardinali koji su to dobro znali

MI
mijodrenova
21:38 28.01.2014.

Na oko se vidi da je Francek dobra duša što uostalom potvrđuje i svojim porukama.Međutim pogledajte hrvatske crkvene velikodostojnike. Svi su nešto narogušeni neki imaju sraštene obrve kao veprovi,neznam dali su spremni za napad ili za pomoć.

PE
peace7
11:32 29.01.2014.

Malo me muči što ovaj Papa svima odgovara .Isus nije svima odgovarao neki su ga i razapeli???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije