Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varšava

Panika zbog lažne dojave o bombi u avionu Ryanaira

Ryanair Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
25.06.2015.
u 10:24

Glasnogovornica poljske policije potvrdila je da na avionu nisu pronađeni tragovi eksplozivne naprave

Iako su se prvotno u medijima pojavila informacija kako je avion Ryanaira prislino sletio u zračnu luku u Varšavi zbog sumnje da se u njemu nalazi bomba, kompanija je navode o prislinom slijetanju brzo demantirala tvrdeći kako avion nije ni poletio, javlja Telegraph.

- Zrakoplovna luka 'Modlin' primila je anonimni telefonski poziv kako se na Ryanairovom avionu koji je trebao poletjeti za Oslo nalazi eksplozivna naprava. Istog je trenutka naređena hitna inspekcija aviona, a pista je zatvorena za sve druge avione. Očekujemo da će inspekcija potvrditi naše mišljenje da se radi o prijevari te kako se u avionu ne nalazi bomba. Isto tako očekujemo da će avion uskoro biti stavljen u funkciju, baš kao i pista. Iskreno se ispričavamo svim putnicima kojima je ovaj lažni poziv stvorio probleme, poručuju iz Ryanaira.

Glasnogovornica poljske policije potvrdila je da na avionu koji je iz Varšave trebao poletiti za Oslo nisu pronađeni tragovi eksplozivne naprave.

>> VIDEO U Španjolskoj se srušio vojni avion. Poginule najmanje tri osobe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije