Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLO IGRAČ

Panika u londonskom metrou zbog sumnjivog paketa

Londonski metro
Foto: Reuters
22.10.2016.
u 22:40

Uhapšenog mladića policija nije povezala s terorističkim grupama

U subotu su pojačane mjere sigurnosti u londonskom metrou nakon uhićenja jednog 19-godišnjaka u petak povezanog s otkrićem sumnjivog paketa na postaji metroa i njezina zatvaranja, naveo je Scotland Yard.

Osumnjičenog su policajci zaduženi za protuterorističku borbu priveli u petak sredinom dana u sjevernom dijelu Londona.

U subotu ujutro je osumnjičeni i dalje bio u pritvoru u Londonu, rekao je glasnogovornik Scotland Yarda i precizirao da je ostatke sumnjivog paketa pregledala specijalna policija kako bi odredila koliko su opasni.

U sklopu istrage su stručnjaci za borbu protiv terorizma u subotu pretražili stan u New Abbottu, na jugozapadu Engleske i našli "sumnjivi predmet", dodao je Scotland Yard.

Prema pisanju Timesa, a na temelju izjava službi sigurnosti, mladić je djelovao samostalno, bez povezanosti s terorističkom ćelijom.

>> Fotografije mačaka 'preplavile' londonski metro i to s dobrim razlogom

Komentara 4

UN
unbekant
07:55 23.10.2016.

Kad si omrzen i bavis se teroristickim radnjama,onda ti je i najmanji "paketic atomska bomba",prpa na sve strane......

Avatar lvan12
lvan12
23:08 22.10.2016.

bit će sve više panike kada pariz/london/berlin požanju politiku podrške terorista što su sijali po bliskom istoku, dok im se bude mahalo uz osmijeh preko puta atlantika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije