Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izraelski ministar:

'Palestinsko pitanje je kompliciranije od Ikeinog namještaja'

Lieberman
Foto: Wolfgang Kumm/DPA/Pixsell
31.10.2014.
u 18:23

– Sa zadovoljstvom ću poslati izraelskom ministru Liebermanu Ikein namještaj – odgovorila je švedska ministrica vanjskih poslova.

Izraelski ministar vanjskih poslova Avigdor Lieberman (na slici gore) komentirao je odluku Švedske da prizna državu Palestinu riječima da se skandinavska država miješa u temu koja je kompliciranija od namještaja u Ikei, piše RT.

"Švedska vlada mora shvatiti da su bliskoistočni odnosi kompliciraniji nego dio namještaja koji morate sami sklopiti iz robne kuće Ikea te da se u vezi s tom temom treba ponašati odgovorno i s dozom osjetljivosti", napisao je u statusu na Facebooku Lieberman.

Na ovaj komentar o Ikei reagirala je švedska ministrica vanjskih poslova Margot Wallstrom (na slici dolje). – Sa zadovoljstvom ću poslati izraelskom ministru Liebermanu Ikein namještaj. Vidjet će da je za njegovo sklapanje potreban partner, suradnja i dobra knjiga s uputama – kazala je švedska ministrica. Izrael je na konzultacije povukao svog veleposlanika nakon što je Švedska i službeno priznala Palestinu kao nezavisnu državu.

>>Švedska priznala Palestinu

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 25

DU
Deleted user
19:22 31.10.2014.

Izrael je zločinačka država koja Palestince drži u najvećem koncentracijskom logoru u povijesti čovječanstva. Židovi su narod koji su trebali biti nositelji pomirbe i dobrote, a od žrtve nacizma postali su i sami nacisti.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:33 31.10.2014.

I Hrvatska treba priznati Palestinu!

Avatar reference
reference
01:28 01.11.2014.

moze li mi neko objasnit kako to da u USA ima oko 2% Zidova a u kongresu I senatu ih ima 30% ili kad se pojavi tamo na nekom sportskom programu ili CNN ili FOX i slicno doslovno svaki jee nekakav Goldberg, Zukerberg Silverberg I slicni berg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije