Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozdravio u Međugorju?

'Iz kipa su izašle dvije zrake. Jedna prema srcu, druga prema kuku'

Međugorje
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/2
25.03.2014.
u 13:08

– Dan poslije bio sam na misi i prvi put molio za sebe. Osjetio sam vrućinu preko cijelih leđa – objašnjava Andrea, kojemu je bol prestala nakon povratka iz Međugorja.

Talijan Andrea de Luca (21) smatra da ga je ozdravila Gospa iz Međugorja, pišu 24sata. Kao 12-godišnjaku liječnici su mu dijagnosticirali bolest mišićno-koštanog sustava i vezivnog tkiva te su smatrali da je osuđen na invalidska kolica.

Roditelji su ga prvi put u rujnu 2009. godine doveli u Međugorje. – Izišao sam u dvorište, prekrižio se i počeo se moliti. Tad je zasvijetlila glava Gospina kipa koji je bio ispred. Iako je to bila prelijepa svjetlost, koju ne mogu opisati, ipak sam se prepao i vratio se unutra. Pozvao sam roditelje da dođu vidjeti. Tad su iz kipa izašle dvije zrake. Jedna prema srcu, druga prema bolesnom kuku na nozi – priča Andrea.

Jedna od časnih sestara u Međugorju mu je rekla da "razgovara s Isusom" i kaže mu da uzme njegovu bolest. – Dan poslije bio sam na misi i prvi put molio za sebe. Osjetio sam vrućinu preko cijelih leđa – objašnjava Andrea, kojemu je bol prestala nakon povratka iz Međugorja. – Nisam htio o tome govoriti tada. Bio sam dijete. Sad sam punoljetan, a i liječnici su potvrdili da se dogodilo čudo u mojem slučaju – kazao je Andrea.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Vjernici pohrlili vidjeti svjetleći kip Djevice Marije

>>Održan posljednji sastanak komisije za Međugorje

Komentara 19

Avatar tajar
tajar
14:20 25.03.2014.

Ovo je već čisti "new age"!

Avatar beliorao
beliorao
18:00 25.03.2014.

Vrlo je interestno gde se pojavila gospa, Kome se pojavila gospa i kad se pojavila gospa

NS
nocni.strazar.1
14:23 25.03.2014.

Fantastično, ali i očekivano, nije bilo "čuda" u Međugorju od svijetlećeg kipa prije nekoliko mjeseci, pa red je, zatoplilo je, turisti se spremaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije