Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori

Pogledajte kako Vučić skuplja glasove za predsjednika Srbije

spot za Vučićevu kampanju
Foto: Screenshot/YouTube
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.02.2017.
u 19:36

Spot za Vučićevu predsjednički kampanju prilično je neobičan, snimljen je u avionu u kojem nastaje panika među putnicima...

Srbijanski premijer i vođa Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić dobio je u petak jednoglasnu potporu Središnjeg odbora svoje stranke da se kandidira na predsjedničkim izborima.

Na stranici SNS-a objavljen je prvi spot za predsjedničku kampanju Aleksandra Vučića, s porukom: "Zadržat ću Srbiju na pravom putu - brže, jače. bolje!".

Podsjetimo nakon što je Središnji odbor vladajuće Srpske napredne stranke jednoglasno podržao Vučića za kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji, Vučić je najavio povlačenje s dužnosti predsjednika vlade Srbije.

- Htjeli su moju glavu na crti, i evo - ja im na crtu izlazim - poručio je Vučić pozdravljen dugim pljeskom. On je ponovio kako je odlučio prihvatiti kandidaturu čvrsto uvjeren da su Srbiji "potrebni rad, stabilnost, investicije, nove bolnice" i zato što "netko mora stati na vrata, kada na njih kuca prošlost".

> > Aleksandar Vučić kandidat za predsjednika Srbije

Komentara 5

MM
m.muharremi
21:07 18.02.2017.

Vise sam odusevljen predsjednicomom pojavom u Munihu i ovdje zelim komentirati Njen veliki doprinos hrvatskoj i regiji a , tko ce se kandidirati I tko ce pobjediti za predsjednika sr. nije mi bitno jer , tko god pobjedi priznat ce neovisnost kosova.Vec je postala neka providna srpska strategija da cim oni vide da moraju priznati neovisnost kosova , izmisle neke izvandredne parlamentarne ili predsjednicke izbore kao izgovor , kako bi cin priznavanja odlagali

Avatar Banat
Banat
18:44 19.02.2017.

Kome treba pilot u avionu koji se raspada a putnici iz njega iskacu. Jeli vas avion bolji?

Avatar -zztop-
-zztop-
20:08 18.02.2017.

Originalno, van klišeja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije