Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice oluje

Otvorila se ogromna rupa na cesti u koju su padali automobili

rupa
Foto: Screenshot
18.02.2017.
u 17:21

U ovoj nesreći jedna osoba je ozlijeđena i prevezena u bolnici

Dva automobila pala su u ogromnu rupu koja se otvorila u gradu Studio City nedaleko Los Angelesa u petak navečer. Pritom je ozlijeđena jedna osoba. 

Na mjesto događaja odmah su izašle hitne službe. Jedna osoba ostala je zarobljena kada je prvo vozilo palo u rupu. Vatrogasci su je izvukli i hitno je prevezena u bolnicu. Nekoliko minuta kasnije i drugo vozilo je palo u rupu. Vozač drugog vozila uspio je iz njega izaći, javljaju svjetski mediji. U ovom dijelu SAD-a vlada oluja. Stanovništvo se bori s poplavama. Sve to bi moglo imati veze s ovom rupom na cesti.

Cijeli ovaj prizor zabilježile su kamere i snimka izgleda prilično zastrašujuće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije