Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKI MEDIJI

Otkriven detalj iz obiteljske prošlosti Melanije Trump koji bi mogao naštetiti Donaldovoj kampanji!

Melanija Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
21.10.2016.
u 14:21

Viktor Knaus bio je zaposlen u trgovini rezervnim automobilskim dijelovima, a kasnije se i sam počeo baviti poduzetništvom i trgovinom automobilima

Viktor Knaus, otac supruge Donalda Trumpa Melanije, osuđen je prije 40 godina u Sloveniji zbog utaje poreza i ilegalne trgovine automobilima, pa je jedno vrijeme proveo u zatvoru, prenose u petak slovenski mediji.

Otkrio je to Bojan Požar, osnivač i vlasnik popularnog internetnog tabloida i pisac neautorizirane biografije o Melaniji Trump pod naslovom "Gola istina" prevedene na engleski jezik.

Vijest su prenijeli i drugi slovenski mediji, uključujući najtiražniji dnevnik "Slovenske novice".

Viktor Knaus bio je zaposlen u trgovini rezervnim automobilskim dijelovima, a kasnije se i sam počeo baviti poduzetništvom i trgovinom automobilima.

Pritom je, međutim, došao u sukob sa zakonom, pa je 1974. navodno utajio porez od šverca automobilima, zbog čega je osuđen i jedno vrijeme proveo u zatvoru, tvrdi Požar pozivajući se na policijske arhive.

On je u svojoj knjizi o Melaniji Trump već otkrio neke nepoznate podatke iz njezina "slovenskog razdoblja", poput onog da joj je otac bio član nekadašnjeg Saveza komunista, da ima vanbračnog sina iz veze prije nego što je upoznao Melanijinu majku i druge podatke koji bi posredno mogli kompromitirati Trumpa i njegovu obitelj u kampanji za američkog predsjednika.

>> Melania Trump tuži Daily Mail i blogera za klevetu

Komentara 50

JN
jutarnjije.najbolji
15:00 21.10.2016.

Naravno, dok ona druga je prava "svetica," protukndidatkinja k'o da je iskočila iz nekog halovinga.

DU
Deleted user
15:03 21.10.2016.

Joj kad moja susjeda Melani bude prva dama ovaj cinkaroš bu zgleda vežbal jodlanje.

HE
hellen3353
15:09 21.10.2016.

Kako tko, ali meni se Trump svidja! Da mogu, glasala bih za njega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije