Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEK JOJ JE 19

Nakon estetske operacije grudi pala u komu, danas jedva hoda

operacija
Foto: Facebook
1/3
04.02.2014.
u 22:58

Majka trogodišnjeg dječaka ušetala u kozmetičko-medicinski centar Coral Gables vedra i puna života. Željela je veće grudi po akcijskoj cijeni od 2100 dolara, no iz operacijske sale izašla je u komi

Malo tko razmišlja o posljedicama koje se mogu dogoditi ako i najjednostavnije operacije pođu po zlu. No sa stravičnim posljedicama nakon neuspjelog povećanja grudi danas se suočava 18-godišnja stanovnica Floride Linda Perez.

U komi tri mjeseca

Majka trogodišnjeg dječaka ušetala u kozmetičko-medicinski centar Coral Gables vedra i puna života. Bilo je to 12. kolovoza 2013. godine. Željela je veće grudi po akcijskoj cijeni od 2100 dolara, a iz operacijske sale izašla je u komi, piše Daily News. Danas, šest mjeseci nakon događaja Linda izgleda kao živi kostur. Nakon što je tri mjeseca provela u komi, sada se suočava s oštećenjima mozga zbog kojih je ovisna o pomoći najbližih.

Nesretna djevojka bez tuđe pomoći ne može jesti, hodati, okupati se ili otići u toalet. Nije u stanju samostalno obaviti niti najjednostavnije radnje koje zdravi ljudi čine automatski bez previše razmišljanja.

- Ona vidi da ne može hodati. Tada shvati što joj se dogodilo pa padne u depresiju i počne plakati - prepričava u očaju Lindina majka te objašnjava kako je njena kćer sada kao bespomoćno dijete.

Što je pošlo po zlu?

Dok odvjetnik obitelji Perez za Lindino stanje optužuje kirurga Jacoba Freimana, on pak tvrdi da je Linda od njega tajila kako je tijekom poroda imala problema s anestezijom. Kaže kako je to učinila jer je znala da joj operacija u suprotnom ne bi bila odobrena.

Iako Freiman nema mrlja u karijeri, ustanovljeno je kako je njegov anesteziolog Mario Alberto Diaz 2006. bio osuđen na 30 mjeseci zatvora i dvije godine uvjetno jer je sudjelovao u ilegalnoj preprodaji droge putem interneta te sudjelovao u smrti 35-godišnje pacijentice koja je htjela povećati stražnjicu. Obitelj Perez i Lindin odvjetnik pokušavaju prikupiti još dokaza kako bi pokrenuli tužbu protiv centra i liječnika koji su je operirali.

>>Tinejdžerka završila u komi nakon operacije povećanja grudi

Komentara 8

SK
sladja_kava
09:11 05.02.2014.

prvo je trebala malo da poveca mozak nego sto je to uradila

BK
B Kosa
09:56 05.02.2014.

kada joj vidim ove pirsinge ta Linda sama nije bas u redu ali tko je zreo i pametan potpuno u tim godinama

BO
bojnik
08:08 05.02.2014.

Sa 18 godina majka trogodisnjaka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije