Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Upomoć, otet sam!

Oteti 10-godišnjak pronađen gol u "spilji Djeda Mraza"

bozic (1)
Tomislav Miletić/Pixsell
15.11.2011.
u 11:00

Dječak je otet s ceste samo 250 metara od svoje kuće, a pronađen je dva sata kasnije u praznom stanu potpuno gol i zavezan za radijator bijelom plahtom

Nakon što je primijećen kako lupa po prozorskom staklu i vičući: "Upomoć, otet sam!", 10-godišnji engleski dječak, za kojeg se vjerovalo da ga je oteo pedofil, spašen je.

Dječak je otet s ceste samo 250 metara od svoje kuće, a pronađen je dva sata kasnije u praznom stanu potpuno gol i zavezan za radijator bijelom plahtom.

Stan se nalazi u naselju u kojemu živi nekoliko bivših prijestupnika i to ni 500 metara od škole.

Dječaka koji iz sve snage lupa po prozoru i zapomaže prva je primijetila Jean Masih (49) hodajući prema lokalnoj trgovini u gradiću Oldbury u engleskoj pokrajini West Midlands. Znala je da je nestao i posebno je obratila pozornost na sve što joj se učinilo neobičnim, javlja Daily Mail, ali nije ni sanjala da će ga baš ona, inače majka 11-godišnjeg dječaka, pronaći.

– Učinilo mi se da su mu ruke vezane i bio je omotan bijelom plahtom – opisala je Masih kako je dječak izgledao kad ga je ugledala i dodala kako joj je rekao da nema nikoga u stanu i da je muškarac koji ga je oteo otišao. Odmah mu je rekla da bude miran i otrčala po policiju.

Jedan od stanara zgrade u kojoj je pronađen 10-godišnjak tvrdi da su mu policajci opisali da je stan uređen poput "spilje Djeda Mraza", posvuda su šljokice, drvca i pokloni te dodao kako je taj stan zapravo prihvatilište za bivše zatvorenike. 

Trojica muškaraca u dobi od 49, 30 i 48 godina uhićena su obližnjem okrugu Tividaleu, a policija ih još uvijek ispituje zbog sumnje da su sudjelovali u otmici 10-godišnjaka.

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:52 16.11.2011.

Kinseka metoda je jedino rjesenje. Pedofilija je neizljeciva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije