Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sućut, a ne mržnja

Otac žrtve zrakoplovne nesreće: 'Ne osjećam ljutnju. Tužan sam zbog roditelja kopilota'

Robert Tansill Oliver
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
27.03.2015.
u 14:53

– Naravno da nam je žao što se to dogodilo – kazao je Oliver

– Ne osjećam ljutnju. Tužan sam zbog roditelja mladog pilota – rekao je Robert Tansill Oliver, otac Amerikanca Roberta Olivera Calvoa koji je poginuo kada je kopilot zrakoplova Germanwingsa Andreas Lubitz odlučio srušiti avion u planini na jugu Francuske.

– Ne mogu ni zamisliti kroz što oni sada prolaze – dodao je Oliver ispred hotela Rey Don Jaime, gdje su smještene obitelji žrtava u Castelldefelsu u Španjolskoj.

"Naravno da nam je žao što se to dogodilo"

Objasnio je da kao Jehovin svjedok mora biti mirotvorac. – Naravno da nam je žao što se to dogodilo – kazao je Oliver koji neće pokrenuti "pravne akcije" zbog toga što se dogodilo njegovu sinu.

– Nadam se da će vlade država i zrakoplovne kompanije poduzeti sve moguće kako se ono što se dogodilo mome sinu ne dogodi više nikome – rekao je Oliver.

>>Kopilot Andreas Lubitz je poslodavcu skrivao bolest, pronađene poderane potvrde za bolovanje

>>Hajdaš Dončić o padu zrakoplova: To se Croatiji Airlines jednostavno ne može dogoditi

>>Lufthansa je morala znati da kopilot ubojica pati od depresije

Komentara 5

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
21:04 27.03.2015.

Ne mogu ni zamisliti kroz što oni sada prolaze – dodao je Oliver .... --------------------------------------------------------------------------------------------------- prolaze kroz to da su im danas razni anonimni huligani i bolesnici prijetili telefonski, a došli su im i na kućnu adresu..tako javljaju njemački mediji,i, zato ovaj čovjek ima pravo, osim što ih okrivljuju, sada im i prijete

TA
takitako
11:34 28.03.2015.

prastanje je islamski ali prema onome kako izrael i cionizam radi u palestini i bliskom istoku, mislim da krscani imaju problem i treba ne samo da prastaju nego i da paze na druge jer ne verujem da vjera kaze podrzize podrzi one koje druge strljaju u stetu

ZG
ZGexil
17:28 27.03.2015.

svaka čast. jehovin svjedok živi kršćanski nauk. praštanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije