Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA

Otac troje djece poginuo zbog igre s Facebooka

buldožer
Foto: Screenshot Youtube
1/2
30.07.2014.
u 15:06

Na nesretnika se prevrnuo buldožer

"Izazov hladne vode" odnio je još jednu žrtvu. Jedan je muškarac poginuo, a petorica su teško ozlijeđena nakon što se, u sklopu popularne igre koja se proširila društvenim mrežama, na njih u Njemačkoj prevrnuo buldožer.

Igra se sastoji u tome da ljudi izazivaju svoje prijatelje da se ubace u hladnu vodu kako bi prikupljali donacije. S tim su ciljem ovi članovi kuglačkog kluba u gradu blizu granice s Nizozemskom lopatu buldožera napunili s 2000 litara vode, kako bi dio njih polili vodom, prenosi WDR. Čini se da je teret bio prevelik pa se buldožer prevrenuo prema naprijed i usmrtio 34-godišnjeg oca troje djece.

 

>> Nesreća u Njemačkoj: Terenac 'parkirao' u dnevnoj sobi

Komentara 4

DO
dostatoga
19:13 30.07.2014.

e moj bojane, treba skole da se zna razlika izmedju teleskopskog viljuskara i buldozera....

EP
epulon
21:37 30.07.2014.

Retardi sa fejsa...

CH
chemica
17:42 30.07.2014.

Genije, čudo prirode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije