Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ulogu dobila 600 kuna

Osumnjičena za ubojstvo polubrata Kim Jong-una mislila da sudjeluje u 'skrivenoj kameri'

Siti Aishah i Doan Thi Huong
Foto: Reuters/PIXSELL
1/18
25.02.2017.
u 22:00

Za ulogu dobila 600 kuna

Vijetnamka osumnjičena za ubojstvo polubrata sjevernokorejskog vođe kazala je vlastima svoje zemlje da je vjerovala da sudjeluje u snimanju šale te je za ulogu dobila oko 600 kuna, objavilo je u subotu vijetnamsko ministarstvo vanjskih poslova.

Hanoj nije prije toga potvrdio da je Doan Thi Huong Vijetnamka, već je samo naveo da je u kontaktima s vlastima u Maleziji gdje je Kim Jong-nam ubijen 13. veljače u zračnoj luci nervnim otrovom.

Predstavnici vijetnamskog veleposlanstva susreli su se s njom u subotu. "Njezino je zdravlje stabilno. Tijekom susreta s predstavnicima veleposlanstva Doan Thi Huong kazala je kako je iskorištena i vjerovala je da nastupa u skrivenoj kameri", navelo je ministarstvo vanjskih poslova u priopćenju, a za ulogu su navodno dobile 600 kuna. 

Predstavnici indonezijskog veleposlanstva susreli su se s drugom osumnjičenom ženom Siti Aishah koja im je ispričala da je mislila da sudjeluje u snimanju skrivene kamere.

Malezija je objavila kako namjerava pregledati jedan od terminala u zračnoj luci u Kuala Lumpuru kako bi utvrdila postoje li tragovi toksičnih tvari nakon što je potvrđeno da je Kim Jong Nam ubijen nervnim otrovom.

>> U ubojstvu Kimova polubrata koristili smrtonosni agens, oružje za masovno uništenje

>> Naoružana policija čuva tijelo Kim Jong-nama

Komentara 2

ST
stomugromova
08:12 26.02.2017.

Interesantno !Da ih nije CIA spremala za Hollywood ? Btw. koristile su nervi otrov visoke toksičnosti tako da CIA može optužiti bucka da koristi oružje za masovno ubijanje.Jasera Arafata je Mossad eliminirao sa polonijem,kao i ruskog dvostrukog agenta Litvinenka u Londonu.

OB
ObrenM
20:01 25.02.2017.

Mila majko tko je taj tko vjeruje u bajke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije