Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drhtanje i povraćanje

Oscar Pistorius prije suđenja uzimao satove glume?

Oscar Pistorius
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.04.2014.
u 15:53

Tvrdnje su to novinarke Jani Allan koja danas živi u SAD-u i koja je tijekom 80-tih zbog svog novinarskog rada bila je prozvana 'osobom u Južnoj Africi kojoj se najviše dive'

Oscar Pistorius kojemu se sudi za ubojstvo njegove djevojke Reeve Steenkamp prije suđenja pohađao je satove glume. Tvrdnje su to novinarke i kolumnistice južnoafričkog Sunday Timesa Jani Allan, javlja Mirror.

Allan koja danas živi u SAD-u i koja je tijekom 80-tih zbog svog novinarskog rada bila je prozvana 'osobom u Južnoj Africi kojoj se najviše dive' u otvorenom pismu proslavljenom paraolimpijcu tvrdi da je iz pouzdanog izvora saznala da uzima satove glume za dane na sudu.

- Tvoj trener ima nemoguć zadatak. Oscare ti si najnoviji u nizu lažnih heroja. Kao i mnogi, izdao si svoje ljude i razočarao svoje fanove- napisala je Allan koja je novinarima kazala da je tu informaciju dobila od iznimno pouzdanih izvora te da ga podučava njegov blizak prijatelj glumac koji je također slavan u Južnoj Africi.

- Oscare gledam tvoje meškoljenje i povraćanje na klupi za svjedoke. Ti predstavljaš sve što Zapad prezire kod bijelih Južnoafrikanaca, koji žive ekstravagantne živote u skupim i zaštićenim kućama. Tvoja stalna i apsurdna izjava da si mislio da nije Reeva zarobljena u kupaonica nego uljez, otvara još jednu tezu. To implicira da bi bilo prihvatljivije pucati na uljeza na način na koji si to učinio. Smaknuće iza zatvorenih vrata - napisala je Allan.

Optužbe novinarke Allan uslijedile su dva tjedna nakon što je Reevina majka June kazala da još uvijek pokušava odlučiti glumi li Pistorius kada se brani protiv optužbi.

>> Pistorius drhtavim glasom: Imam noćne more. Osjećam miris krvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije