Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idris Baluken

Oporbeni turski političar: Obaranje ruskog aviona bilo je planirano

avion
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
25.11.2015.
u 17:05

Kazao je kako je turski narod sadržaj programa vlade već imao priliku vidjeti u njezinim posljednjim potezima

Obaranje ruskog aviona koji je jučer narušio turski zračni prostor na granici sa Sirijom bilo je planirano, kazao je Idris Baluken, član turske oporbene Narodne demokratske stranke, javlja Hurryet Daily News.

  – Jasno je kako je obaranje aviona unaprijed planirano – kazao je Baluken i dodao kako je Erdoganova Stranka Pravde i razvoja pokazala nedosljednost kad je riječ o ratu u Siriji.

Oporbeni političar govorio je na konferenciji za medije uoči objave programa nove vlade. Kazao je kako je turski narod sadržaj programa već imao priliku vidjeti u posljednjim potezima vlade.

>> Preživjeli pilot: Nismo bili upozoreni! Lavrov: Rušenje aviona izgleda kao planirana provokacija

Komentara 16

OK
okus
17:21 25.11.2015.

Naravno da je planiran.

GM
Gjuro-Mrki
17:32 25.11.2015.

znaju to rusi,čkomi i čuvaj glavu ! turci nemru gledati kako SAA I Kurdi neumoljivo napreduju uz rusku zračnu podršku.ovih dana su presjekli autocestu Alepp-Raka,granični pojas uz Tursku još koji dan i pod kontrolom SAA i Kurda.nema više jeftine nafte,ukratko došao gur u tur.

MA
Malenkost
17:27 25.11.2015.

Ne vjerujem da je planiran ali je divljacki. Sramota. Ovakvi bezglavi tipovi riskiraju zaplete do nepredvidljivih razmjera. Hitno nalogodavca uhapsiti. Ruski Avion nije ugrozavo ili napadao Tursku.Jad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije