Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skriva se u šumi

Opkolili Amerikanca u srpskoj uniformi koji je pucao na policiju

Eric Frein
Foto: Pennsylvania State Police
1/4
23.09.2014.
u 08:34

Eric Frein skriva se u šumama Pennsylvanije. Ubio je jednog, a ranio drugog policajca

Američka policija opkolila je nepristupačnu šumu u Pennsylvaniji gdje se skriva 31-godišnji Eric Frein koji je obučen u srpsku uniformu prije 11 dana ubio jednog, a ranio drugog policajca.

Kako javlja Washington Post, pronađena je Freinova puška te identificiran džip parkiran na jednom od ulaza u šumu. Vlasti vjeruju da 31-godišnjak više nema kamo pobjeći te kako je pitanje trenutka kada će im pasti u ruke.

Freina se smatra izrazito opasnim. Podsjetimo, riječ je o sinu bivšeg vojnika koji je mladost proveo uz oružje. Bio je član streljačkog kluba u srednjoj školi te dio specijalne vojne skupine koja je simulirala vojne sukobe, opsjednute istočnom Europom u vrijeme hladnog rata. Osmišljavao je ratne igre, a 2007. godine glumio je njemačkog vojnika u kratkom nezavisnom filmu. Radio je i kao savjetnik za vojna pitanja na filmu. Učio je ruski i srpski.

– Kada Frein zapuca, on neće promašiti – kazao je njegov otac, a policija je dodala kako ga smatra dobrim strijelcem čiji je motiv gnjev prema policiji i službama. Za pucnjavu na policajce pripremao se dugo i temeljito a, osim što se naoružao i obukao u srpsku uniformu, glavu je obrijao u irokezu. U potragu je uključeno nekoliko stotina policajaca i pripadnici FBI-ja koji su ga stavili na listu 10 najtraženijih bjegunaca. Lokalno stanovništvo pozvano je na oprez.

>>Masovna potjera za Amerikancem u srpskoj uniformi koji je pucao na policiju

>>Nasilni 107-godišnjak poginuo u pucnjavi sa specijalcima

Komentara 16

LE
legalis..
09:25 23.09.2014.

Zašto imam osjećaj gađenja na ovu sliku?

LE
legalis..
09:24 23.09.2014.

Nek vasceo svet vidi čuveno junaštvo..Simbole..

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
09:44 23.09.2014.

bas se obukao u uniformu pravih junaka,samo mu nisu objasnili da oni nisu ratovali protiv nikoga oni su ubijali civile

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije