Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret u istrazi

Oca mladoženje ubio je gost vjenčanja iz Francuske

tetak
Foto: Facebook
1/2
17.05.2015.
u 20:35

Navodno se Rade protivio braku sina s Natalijom zbog čega se i prije mjesec dana posvađao s bivšom ženom

Iako su srpski mediji prvotno javljali kako je Rade Šefer počinio samoubojstvo nakon jutrošnjeg krvavog pohoda u kojem je nakon sinove svadbe ubio svoju snahu, bivšu suprugu te njihove roditelje, Blic javlja kako je istraga pokazala da je Radeta Šefera u samoobrani ubio Emmanuel Danjon, gost iz Francuske, tetak ubijene mladenke. 

Ubojica je prije toga ranio njegovu suprugu Natalie u rame, dok je njihovo maloljetno dijete bilo pored njih. Ona je odvedena u bolnicu, a njen suprug u policijsku stanicu u Kanjiži gdje će biti ispitan kada stigne službeni prevoditelj za francuski jezik

Kako piše Kurir, kada je Šefer u rame ranio Emmanuelovu suprugu, ovaj je na njega nasrnuo stolicom. Ubojica je pao i na mjestu preminuo. Točan uzrok smrti utvrdit će se nakon završetka istrage.

Podsjetimo, ubojica je jutros nakon sinove svadbe u vojvođanskom selu Martonoš kod Kanjiže, došao u kuću mladinih roditelja te ubio snahu Nataliju (1990) kao i njene roditelje Šandora i Karolinu. Ubio je i svoju bivšu ženu kao i njene roditelje.

Navodno se Rade protivio braku sina s Nataliom Bajtai zbog čega se i prije mjesec dana posvađao s bivšom ženom.

>> Otac mladoženje ubio mladenku i njene roditelje

Ključne riječi

Komentara 50

DU
Deleted user
22:01 17.05.2015.

Bravo za Francuza, a i druge stvari su sad jasnije.

IV
ivica.vranjic
22:17 17.05.2015.

Bolesnik poroka neduzne ljude i sad ce Francuz naje...i sto ga je rokno. Kod srba ratovi traju non-stop!

KR
Krasimir
22:05 17.05.2015.

ja kad procitam da su vijesti iz srbije prenosene u Hrvatske portale, meni mozak se automatski ukljucuje od plusa na minus..ako pise da oni hvale partizane, znam da to cine zapravo sa cetnicima, kada krive albance za nesto kao navodno oni pocinili, znam da to moram da procitam obrnuto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije