Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seifeddine Rezgui

Objavljena snimka bijega tuniškog ubojice nakon masakra na plaži

Foto: Screenshot
1/2
28.06.2015.
u 23:22

Iz tuniškog ministarstva unutarnjih poslova poručili su kako Rezgui nije imao kriminalnu prošlost, a vlastima je bio poznat po ''niskoj razini radikalizma'' te ga je policija jednom zaustavila zbog konzumiranja marihuane

Internetom kruži snimka na kojoj tuniški student Seifeddine Rezgui bježi nakon što je na plaži u tuniškom odmaralištu Sousseu ubio 39 ljudi. Snimka prikazuje 23-godišnjeg militanta ISIL-a kako odjeven u crno s kalašnjikovom u ruci bježi nakon krvavog pohoda.

Iz tuniškog ministarstva unutarnjih poslova poručili su kako Rezgui nije imao kriminalnu prošlost, a vlastima je bio poznat po ''niskoj razini radikalizma'' te ga je policija jednom zaustavila zbog konzumiranja marihuane.

Bio je aktivan član radikalne grupe ''Islamska madež'' te je posjećivao džamije koje su bile pod kontrolom radikalnih muslimanskih svećenika.

>> Ujak tuniškog studenta: Bio je drag dečko koji se bavio breakdanceom i obožavao nogomet

Komentara 9

FU
furest
07:45 29.06.2015.

takvih mirnih spavaca poput tog dragog decka ima svaki brod pun nazovi izb jeglica Europo kada ces se probuditi ?

BR
brčko
07:42 29.06.2015.

problem islamskog radikalizma može samo islamski narod sam riješiti, dokle god nebude jaka volja vođa islamskog svijeta da se konačno aktivno usprotivi toj pošasti, neće biti mira. oni sami moraju to zlo iskorijeniti, a svi ostali napori sa strane će u njihovom zaostalom svjetonazoru doimati im se kao utjecaj sa vana, koji oni jednostavno nisu u stanju shvatiti kao pomoć.

FI
Fisherman
11:19 29.06.2015.

Koliko slika nekog terorista u mjestu gdje nema nijedne nadzorne kamere a tamo gdje ih je 68 jos nemamo sliku umjetnika koji je crtao svastiku.Bas zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije